Körskolor i Sverige som erbjuder MC-körkort

Är du på väg att ta MC-körkort men har inte kunnat bestämma dig för vilken körskola du vill använda dig av? Då har du verkligen hittat rätt! Här har vi försökt göra en sammanställning av samtliga körskolor som erbjuder A-behörighet i sin meny av behörigheter. Om du kikar runt lite här på sidan så kanske du hittar fler körskolor i ditt närområde som du kanske inte kände till sedan tidigare. Du kan även se ett genomsnittsbetyg för alla körskolor där det är våra användare som har lämnat betyget. Är de kompetenta och lyhörda, eller är de mest ute efter att du ska ta så många körlektioner som möjligt?

När du är klar med ditt körkort, eller när du kanske bara har varit i kontakt med en körskola, så vore vi väldigt tacksamma om du lämnade en recension och ett betyg av den körskola som du var i kontakt med. Vi lovar att det kommer att hjälpa alla dina nutida och framtida MC-vänner!

Listor och karta över MC-körskolor i Sverige

För att hitta skolor i ditt närområde kan du antingen kolla runt på kartan längst ner på sidan, eller klicka dig in till det län eller den stad i listorna här nedan som du vill se körskolor för.

Körskolor för alla behörigheter

Om du vill hitta en annan typ av körskola i Sverige, om du vill ta körkort för inte bara MC utan även för t.ex. bil, buss eller lastbil, så kan vi rekommendera sajten Körkort.net, som listar alla körskolor i Sverige.

Lärare och elev på körskola

MC-student får hjälp av körskolelärare