Innehåller annonslänkar för Körkort.se

Körskolor i Kungälv som erbjuder MC-körkort

Här nedan finner du en förteckning över alla körskolor som erbjuder körlektioner för MC-körkort i Kungälv. Du kan klicka dig vidare direkt till den körskola du är intresserad av. Nedanför hittar du även en karta med samtliga körskolor i listan så att du snabbt och enkelt kan se var någonstans i Bohuslän de finns lokaliserade.

Bästa sättet att lyckas med teoriprovet

Om du är nervös över hur det skall bli med teorin för MC-körkortet kan vi tipsa om en riktigt bra sajt som guidar dig hela vägen, Körkort.se. Den fungerar lika bra på datorn som på mobilen, och innehåller mängder med teorifrågor som har författats av personer som arbetar med trafikutbildning. Upplägget på sajten är även så att det guidar en från start till mål, och verkligen hjälper en att utvecklas och lyckas med teoriprovet. Tips: rabattkoden SP15 ger 15 % rabatt på Körkort.se (länk ).

Listor och karta över MC-körskolor i Kungälv


Kommentarer


#1   Carolin   2013-06-26 11:57  
Härlig körskola med fantastisk personal! Här känner man sig alltid välkommen och inga frågor är ”dumma”, personalen hjälper dig gärna med all info du söker. Har under min tid hos dom kört med både Åsa o Roger och anser att dom båda fruktansvärt bra lärare, lätt att förstå och kan få en att göra de man inte trott man ska klara. Alltid ett glatt och trevligt bemötande. Ett plus är att dom har 3st mc lärare.

Skriv en kommentar