Innehåller annonslänkar för Körkort.se

MC-körkort hos Lundbergs Bilskola AB i Karlshamn

MC-körskolan Lundbergs Bilskola AB är en körskola i Karlshamn som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta ett MC-körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Lundbergs Bilskola AB i Karlshamn. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Lundbergs Bilskola AB har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Lundbergs Bilskola AB i Karlshamn.

Bästa sättet att lyckas med teoriprovet

Om du är nervös över hur det skall bli med teorin för MC-körkortet, kan vi tipsa om en riktigt bra sajt som guidar dig hela vägen och är ett riktigt bra komplement till körskolans teorilektioner: Körkort.se. Den fungerar lika bra på datorn som på mobilen, och innehåller mängder med teorifrågor som har författats av personer som arbetar med trafikutbildning. Upplägget på sajten är även så att det guidar en från start till mål, och verkligen hjälper en att utvecklas och lyckas med teoriprovet. Tips: rabattkoden SP15 ger 15 % rabatt på Körkort.se (till sajten ).

Kontaktuppgifter till Lundbergs Bilskola AB

Namn: Lundbergs Bilskola AB
Adress: Ågatan 34, 374 38 Karlshamn
Telefon: 0454-121 41
E-post: ingen e-post registrerad i vår databas
Hemsida: ingen hemsida registrerad i vår databas

Betyg för Lundbergs Bilskola AB

★ ★ ★ ★ ★ 
Betyg 4 av 5 baserat på 2 röster

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Lundbergs Bilskola AB? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Karta till Lundbergs Bilskola AB i Karlshamn

Äger du Lundbergs Bilskola AB?

Är du ägare till Lundbergs Bilskola AB och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Lundbergs Bilskola AB och vad ni erbjuder för någonting när det gäller MC-körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på MC-korkort.se!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på MC-korkort.se.

Felaktigt/saknas info?

Om någon information på sidan är felaktig eller om det saknas en körskola som erbjuder körlektioner för MC-körkort i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka här så fixar vi det felaktiga eller lägger till den saknade skolan på en gång!


Andra MC-körskolor i närheten av Karlshamn

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner för MC-körkort i närheten av Karlshamn, vi listar körskolor från hela Blekinge. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.Skriv en kommentar