MC-körkort hos Driver i Söderhamn i Söderhamn

MC-körskolan Driver i Söderhamn är en körskola i Söderhamn som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta ett MC-körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Driver i Söderhamn i Söderhamn. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Driver i Söderhamn har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Driver i Söderhamn i Söderhamn.

Bästa sättet att lyckas med teoriprovet

Om du är nervös över hur det skall bli med teorin för MC-körkortet, kan vi tipsa om en riktigt bra app som guidar dig hela vägen och är ett riktigt bra komplement till körskolans teorilektioner: Körkort.se (tips: rabattkoden SP15 ger 15% rabatt!). Den fungerar lika bra på datorn som på mobilen, och innehåller mängder med teorifrågor som har författats av personer som arbetar med trafikutbildning. Upplägget i appen är även som så att det guidar en från start till mål, och verkligen hjälper en att utvecklas och lyckas med teoriprovet.

Kontaktuppgifter till Driver i Söderhamn

Namn: Driver i Söderhamn
Adress: Norrtullsgatan 21 C, 826 31 Söderhamn
Telefon: 0270 - 122 91
E-post: soderhamn [kanelbulle] driver.se
Hemsida: http://www.driver.se

Betyg för Driver i Söderhamn

★ ★ ★ ★ ★ 
Betyg 2.8 av 5 baserat på 4 röster

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Driver i Söderhamn? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Karta till Driver i Söderhamn i Söderhamn

Äger du Driver i Söderhamn?

Är du ägare till Driver i Söderhamn och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Driver i Söderhamn och vad ni erbjuder för någonting när det gäller MC-körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på MC-korkort.se!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på MC-korkort.se.

Felaktigt/saknas info?

Om någon information på sidan är felaktig eller om det saknas en körskola som erbjuder körlektioner för MC-körkort i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka här så fixar vi det felaktiga eller lägger till den saknade skolan på en gång!


Andra MC-körskolor i närheten av Söderhamn

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner för MC-körkort i närheten av Söderhamn, vi listar körskolor från hela Hälsingland. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.Skriv en kommentar