MC-lektioner hos Kalles bilskola i Örebro i Örebro

MC-körskolan Kalles bilskola i Örebro är en körskola i Örebro som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta ett MC-körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Kalles bilskola i Örebro i Örebro. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Kalles bilskola i Örebro har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Kalles bilskola i Örebro i Örebro.

Betyg för Kalles bilskola i Örebro

★ ★ ★ ★ ★ 

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Kalles bilskola i Örebro? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Kontaktuppgifter till Kalles bilskola i Örebro

Namn: Kalles bilskola i Örebro
Adress: Engelbrektsgatan 74, 702 13 Örebro
Telefon: 019 - 611 36 25
E-post: info [kanelbulle] kallesbilskola.se
Hemsida: http://www.kallesbilskola.se

Karta till Kalles bilskola i Örebro i Örebro

Äger du Kalles bilskola i Örebro?

Är du ägare till Kalles bilskola i Örebro och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Kalles bilskola i Örebro och vad ni erbjuder för någonting när det gäller MC-körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på MC-korkort.se!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på MC-korkort.se.

Felaktigt/saknas info?

Om någon information på sidan är felaktig eller om det saknas en körskola som erbjuder körlektioner för MC-körkort i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka här så fixar vi det felaktiga eller lägger till den saknade skolan på en gång!


Andra MC-körskolor i närheten av Örebro

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner för MC-körkort i närheten av Örebro, vi listar körskolor från hela Närke. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.Skriv en kommentar