MC-körkort hos KKC Körkortcenter i Södertälje i Södertälje

MC-körskolan KKC Körkortcenter i Södertälje  är en körskola i Södertälje som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta ett MC-körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till KKC Körkortcenter i Södertälje i Södertälje. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till KKC Körkortcenter i Södertälje har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av KKC Körkortcenter i Södertälje i Södertälje.

Bästa sättet att lyckas med teoriprovet

Om du är nervös över hur det skall bli med teorin för MC-körkortet, kan vi tipsa om en riktigt bra app som guidar dig hela vägen och är ett riktigt bra komplement till körskolans teorilektioner: Körkort.se (tips: rabattkoden SP15 ger 15% rabatt!). Den fungerar lika bra på datorn som på mobilen, och innehåller mängder med teorifrågor som har författats av personer som arbetar med trafikutbildning. Upplägget i appen är även som så att det guidar en från start till mål, och verkligen hjälper en att utvecklas och lyckas med teoriprovet.

Kontaktuppgifter till KKC Körkortcenter i Södertälje

Namn: KKC Körkortcenter i Södertälje
Adress: Badhusgatan 12-14, 151 73 Södertälje
Telefon: 08-55036620
E-post: info [kanelbulle] kkc-korkortscenter.se
Hemsida: http://www.kkc-korkortscenter.se

Betyg för KKC Körkortcenter i Södertälje

★ ★ ★ ★ ★ 
Betyg 3 av 5 baserat på 4 röster

Har du besökt eller tagit körlektioner hos KKC Körkortcenter i Södertälje ? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Karta till KKC Körkortcenter i Södertälje i Södertälje

Äger du KKC Körkortcenter i Södertälje ?

Är du ägare till KKC Körkortcenter i Södertälje och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om KKC Körkortcenter i Södertälje och vad ni erbjuder för någonting när det gäller MC-körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på MC-korkort.se!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på MC-korkort.se.

Felaktigt/saknas info?

Om någon information på sidan är felaktig eller om det saknas en körskola som erbjuder körlektioner för MC-körkort i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka här så fixar vi det felaktiga eller lägger till den saknade skolan på en gång!


Andra MC-körskolor i närheten av Södertälje

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner för MC-körkort i närheten av Södertälje, vi listar körskolor från hela Södermanland. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.Skriv en kommentar