MC-lektioner hos Västerås Bil & MC-skola i Västerås

MC-körskolan Västerås Bil & MC-skola är en körskola i Västerås som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta ett MC-körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Västerås Bil & MC-skola i Västerås. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Västerås Bil & MC-skola har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Västerås Bil & MC-skola i Västerås.

Erbjuder enveckors intensivkurser innehållandes 18 40-minuters körlektioner på både manöverbana och i trafik. Även risktvåan ingår, och genomförs under den sista dagen i kursveckan.

Betyg för Västerås Bil & MC-skola

★ ★ ★ ★ ★ 
Betyg 3 av 5 baserat på 2 röster

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Västerås Bil & MC-skola? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Kontaktuppgifter till Västerås Bil & MC-skola

Namn: Västerås Bil & MC-skola
Adress: Vasagatan 32, 722 15 Västerås
Telefon: 021–121260
E-post: info [kanelbulle] vasterasbilmcskola.se
Hemsida: http://www.vasterasbilmcskola.se
Erbjuder intensivkurs: Ja!

Karta till Västerås Bil & MC-skola i Västerås

Äger du Västerås Bil & MC-skola?

Är du ägare till Västerås Bil & MC-skola och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Västerås Bil & MC-skola och vad ni erbjuder för någonting när det gäller MC-körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på MC-korkort.se!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på MC-korkort.se.

Felaktigt/saknas info?

Om någon information på sidan är felaktig eller om det saknas en körskola som erbjuder körlektioner för MC-körkort i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka här så fixar vi det felaktiga eller lägger till den saknade skolan på en gång!


Andra MC-körskolor i närheten av Västerås

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner för MC-körkort i närheten av Västerås, vi listar körskolor från hela Västmanland. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.Skriv en kommentar