Innehåller annonslänkar för Körkort.se

MC-körkort hos Västerås Bil & MC-skola i Västerås

MC-körskolan Västerås Bil & MC-skola är en körskola i Västerås som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta ett MC-körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Västerås Bil & MC-skola i Västerås. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Västerås Bil & MC-skola har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Västerås Bil & MC-skola i Västerås.

Erbjuder enveckors intensivkurser innehållandes 18 40-minuters körlektioner på både manöverbana och i trafik. Även risktvåan ingår, och genomförs under den sista dagen i kursveckan.

Bästa sättet att lyckas med teoriprovet

Om du är nervös över hur det skall bli med teorin för MC-körkortet, kan vi tipsa om en riktigt bra sajt som guidar dig hela vägen och är ett riktigt bra komplement till körskolans teorilektioner: Körkort.se. Den fungerar lika bra på datorn som på mobilen, och innehåller mängder med teorifrågor som har författats av personer som arbetar med trafikutbildning. Upplägget på sajten är även så att det guidar en från start till mål, och verkligen hjälper en att utvecklas och lyckas med teoriprovet. Tips: rabattkoden SP15 ger 15 % rabatt på Körkort.se (länk ).

Kontaktuppgifter till Västerås Bil & MC-skola

Namn: Västerås Bil & MC-skola
Adress: Vasagatan 32, 722 15 Västerås
Telefon: 021–121260
E-post: info [kanelbulle] vasterasbilmcskola.se
Hemsida: http://www.vasterasbilmcskola.se
Erbjuder intensivkurs: Ja!

Betyg för Västerås Bil & MC-skola

★ ★ ★ ★ ★ 
Betyg 2.3 av 5 baserat på 23 röster

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Västerås Bil & MC-skola? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Karta till Västerås Bil & MC-skola i Västerås

Äger du Västerås Bil & MC-skola?

Är du ägare till Västerås Bil & MC-skola och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Västerås Bil & MC-skola och vad ni erbjuder för någonting när det gäller MC-körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på MC-korkort.se!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på MC-korkort.se.

Felaktigt/saknas info?

Om någon information på sidan är felaktig eller om det saknas en körskola som erbjuder körlektioner för MC-körkort i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka här så fixar vi det felaktiga eller lägger till den saknade skolan på en gång!


Andra MC-körskolor i närheten av Västerås

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner för MC-körkort i närheten av Västerås, vi listar körskolor från hela Västmanland. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.Skriv en kommentar