Innehåller annonslänkar för Körkort.se

MC-körkort hos Falcks Trafikskola AB i Uddevalla

MC-körskolan Falcks Trafikskola AB är en körskola i Uddevalla som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta ett MC-körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Falcks Trafikskola AB i Uddevalla. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Falcks Trafikskola AB har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Falcks Trafikskola AB i Uddevalla.

Bästa sättet att lyckas med teoriprovet

Om du är nervös över hur det skall bli med teorin för MC-körkortet, kan vi tipsa om en riktigt bra teoribok som är en bra guide längs vägen och ett riktigt bra komplement till körskolans teorilektioner: MC-boken.

Kontaktuppgifter till Falcks Trafikskola AB

Namn: Falcks Trafikskola AB
Adress: Östergatan 18, 451 30 Uddevalla
Telefon: 0522-157 10
E-post: falcks [kanelbulle] live.se
Hemsida: http://www.falcks.se

Betyg för Falcks Trafikskola AB

★ ★ ★ ★ ★ 
Betyg 2.5 av 5 baserat på 2 röster

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Falcks Trafikskola AB? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Karta till Falcks Trafikskola AB i Uddevalla

Äger du Falcks Trafikskola AB?

Är du ägare till Falcks Trafikskola AB och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Falcks Trafikskola AB och vad ni erbjuder för någonting när det gäller MC-körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på MC-korkort.se!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på MC-korkort.se.

Felaktigt/saknas info?

Om någon information på sidan är felaktig eller om det saknas en körskola som erbjuder körlektioner för MC-körkort i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka här så fixar vi det felaktiga eller lägger till den saknade skolan på en gång!


Andra MC-körskolor i närheten av Uddevalla

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner för MC-körkort i närheten av Uddevalla, vi listar körskolor från hela Bohuslän. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.