MC-lektioner hos JR:s Trafikskola i Falkenberg

MC-körskolan JR:s Trafikskola är en körskola i Falkenberg som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta ett MC-körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till JR:s Trafikskola i Falkenberg. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till JR:s Trafikskola har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av JR:s Trafikskola i Falkenberg.

Betyg för JR:s Trafikskola

★ ★ ★ ★ ★ 
Betyg 3.2 av 5 baserat på 5 röster

Har du besökt eller tagit körlektioner hos JR:s Trafikskola? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Kontaktuppgifter till JR:s Trafikskola

Namn: JR:s Trafikskola
Adress: Holgersgatan 5F, 311 35 Falkenberg
Telefon: 0346-829 90
E-post: ingen e-post registrerad i vår databas
Hemsida: ingen hemsida registrerad i vår databas

Karta till JR:s Trafikskola i Falkenberg

Äger du JR:s Trafikskola?

Är du ägare till JR:s Trafikskola och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om JR:s Trafikskola och vad ni erbjuder för någonting när det gäller MC-körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på MC-korkort.se!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på MC-korkort.se.

Felaktigt/saknas info?

Om någon information på sidan är felaktig eller om det saknas en körskola som erbjuder körlektioner för MC-körkort i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka här så fixar vi det felaktiga eller lägger till den saknade skolan på en gång!


Andra MC-körskolor i närheten av Falkenberg

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner för MC-körkort i närheten av Falkenberg, vi listar körskolor från hela Halland. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.Skriv en kommentar