MC-körkort hos Körkortscenter i Halmstad AB i Halmstad

MC-körskolan Körkortscenter i Halmstad AB är en körskola i Halmstad som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta ett MC-körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Körkortscenter i Halmstad AB i Halmstad. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Körkortscenter i Halmstad AB har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Körkortscenter i Halmstad AB i Halmstad.

Bästa sättet att lyckas med teoriprovet

Om du är nervös över hur det skall bli med teorin för MC-körkortet, kan vi tipsa om en riktigt bra app som guidar dig hela vägen och är ett riktigt bra komplement till körskolans teorilektioner: Körkort.se (tips: rabattkoden SP15 ger 15% rabatt!). Den fungerar lika bra på datorn som på mobilen, och innehåller mängder med teorifrågor som har författats av personer som arbetar med trafikutbildning. Upplägget i appen är även som så att det guidar en från start till mål, och verkligen hjälper en att utvecklas och lyckas med teoriprovet.

Kontaktuppgifter till Körkortscenter i Halmstad AB

Namn: Körkortscenter i Halmstad AB
Adress: Axel Olsons gata 8, 302 27 Halmstad
Telefon: 035-122 122
E-post: info [kanelbulle] korkortcenter.com
Hemsida: http://www.korkortcenter.com

Betyg för Körkortscenter i Halmstad AB

★ ★ ★ ★ ★ 

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Körkortscenter i Halmstad AB? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Karta till Körkortscenter i Halmstad AB i Halmstad

Äger du Körkortscenter i Halmstad AB?

Är du ägare till Körkortscenter i Halmstad AB och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Körkortscenter i Halmstad AB och vad ni erbjuder för någonting när det gäller MC-körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på MC-korkort.se!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på MC-korkort.se.

Felaktigt/saknas info?

Om någon information på sidan är felaktig eller om det saknas en körskola som erbjuder körlektioner för MC-körkort i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka här så fixar vi det felaktiga eller lägger till den saknade skolan på en gång!


Andra MC-körskolor i närheten av Halmstad

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner för MC-körkort i närheten av Halmstad, vi listar körskolor från hela Halland. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.Skriv en kommentar