MC-körkort hos Nya Trafikskolan i Kristianstad AB i Kristianstad

MC-körskolan Nya Trafikskolan i Kristianstad AB är en körskola i Kristianstad som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta ett MC-körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Nya Trafikskolan i Kristianstad AB i Kristianstad. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Nya Trafikskolan i Kristianstad AB har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Nya Trafikskolan i Kristianstad AB i Kristianstad.

Bästa sättet att lyckas med teoriprovet

Om du är nervös över hur det skall bli med teorin för MC-körkortet, kan vi tipsa om en riktigt bra app som guidar dig hela vägen och är ett riktigt bra komplement till körskolans teorilektioner: Körkort.se (tips: rabattkoden SP15 ger 15% rabatt!). Den fungerar lika bra på datorn som på mobilen, och innehåller mängder med teorifrågor som har författats av personer som arbetar med trafikutbildning. Upplägget i appen är även som så att det guidar en från start till mål, och verkligen hjälper en att utvecklas och lyckas med teoriprovet.

Kontaktuppgifter till Nya Trafikskolan i Kristianstad AB

Namn: Nya Trafikskolan i Kristianstad AB
Adress: Kanalgatan 50, 291 34 Kristianstad
Telefon: 044-12 75 23
E-post: info [kanelbulle] nyatrafikskolan.com
Hemsida: http://www.nyatrafikskolan.com

Betyg för Nya Trafikskolan i Kristianstad AB

★ ★ ★ ★ ★ 
Betyg 4 av 5 baserat på 1 röster

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Nya Trafikskolan i Kristianstad AB? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Karta till Nya Trafikskolan i Kristianstad AB i Kristianstad

Äger du Nya Trafikskolan i Kristianstad AB?

Är du ägare till Nya Trafikskolan i Kristianstad AB och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Nya Trafikskolan i Kristianstad AB och vad ni erbjuder för någonting när det gäller MC-körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på MC-korkort.se!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på MC-korkort.se.

Felaktigt/saknas info?

Om någon information på sidan är felaktig eller om det saknas en körskola som erbjuder körlektioner för MC-körkort i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka här så fixar vi det felaktiga eller lägger till den saknade skolan på en gång!


Andra MC-körskolor i närheten av Kristianstad

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner för MC-körkort i närheten av Kristianstad, vi listar körskolor från hela Skåne. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.Skriv en kommentar