MC-lektioner hos City Trafikskola i Örkeljunga i Örkelljunga

MC-körskolan City Trafikskola i Örkeljunga är en körskola i Örkelljunga som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta ett MC-körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till City Trafikskola i Örkeljunga i Örkelljunga. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till City Trafikskola i Örkeljunga har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av City Trafikskola i Örkeljunga i Örkelljunga.

Betyg för City Trafikskola i Örkeljunga

★ ★ ★ ★ ★ 
Betyg 5 av 5 baserat på 1 röster

Har du besökt eller tagit körlektioner hos City Trafikskola i Örkeljunga? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Kontaktuppgifter till City Trafikskola i Örkeljunga

Namn: City Trafikskola i Örkeljunga
Adress: Passagen 3 B, 286 37 Örkelljunga
Telefon: 0435- 542 22
E-post: info [kanelbulle] citytrafik.nu
Hemsida: http://citytrafik.nu

Karta till City Trafikskola i Örkeljunga i Örkelljunga

Äger du City Trafikskola i Örkeljunga?

Är du ägare till City Trafikskola i Örkeljunga och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om City Trafikskola i Örkeljunga och vad ni erbjuder för någonting när det gäller MC-körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på MC-korkort.se!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på MC-korkort.se.

Felaktigt/saknas info?

Om någon information på sidan är felaktig eller om det saknas en körskola som erbjuder körlektioner för MC-körkort i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka här så fixar vi det felaktiga eller lägger till den saknade skolan på en gång!


Andra MC-körskolor i närheten av Örkelljunga

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner för MC-körkort i närheten av Örkelljunga, vi listar körskolor från hela Skåne. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.

Kommentarer


#1   Rickard persson   2020-04-24 19:28  
vad kan det behövas för en snart 50 årig kille att ta mc kort ,,, har b sen 1988 .. o kört moppe o mc olåvligt massor i ungdomen .. kan nog styra ...

#2   Rickard persson   2020-04-24 19:33  
vill ta mc kort .. är snart 50 ... har kört mc o moppe .. kan skiten .. är det en lång process ??

Skriv en kommentar