MC-körkort hos Ellströms Trafikskola AB i Märsta

MC-körskolan Ellströms Trafikskola AB är en körskola i Märsta som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta ett MC-körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Ellströms Trafikskola AB i Märsta. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Ellströms Trafikskola AB har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Ellströms Trafikskola AB i Märsta.

Bästa sättet att lyckas med teoriprovet

Om du är nervös över hur det skall bli med teorin för MC-körkortet, kan vi tipsa om en riktigt bra app som guidar dig hela vägen och är ett riktigt bra komplement till körskolans teorilektioner: Körkort.se (tips: rabattkoden SP15 ger 15% rabatt!). Den fungerar lika bra på datorn som på mobilen, och innehåller mängder med teorifrågor som har författats av personer som arbetar med trafikutbildning. Upplägget i appen är även som så att det guidar en från start till mål, och verkligen hjälper en att utvecklas och lyckas med teoriprovet.

Kontaktuppgifter till Ellströms Trafikskola AB

Namn: Ellströms Trafikskola AB
Adress: Sönderborgsgatan 2, 195 30 Märsta
Telefon: 08-591 116 00
E-post: marsta [kanelbulle] ellstroms.se
Hemsida: http://www.ellstroms.se

Betyg för Ellströms Trafikskola AB

★ ★ ★ ★ ★ 
Betyg 2.8 av 5 baserat på 11 röster

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Ellströms Trafikskola AB? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Karta till Ellströms Trafikskola AB i Märsta

Äger du Ellströms Trafikskola AB?

Är du ägare till Ellströms Trafikskola AB och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Ellströms Trafikskola AB och vad ni erbjuder för någonting när det gäller MC-körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på MC-korkort.se!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på MC-korkort.se.

Felaktigt/saknas info?

Om någon information på sidan är felaktig eller om det saknas en körskola som erbjuder körlektioner för MC-körkort i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka här så fixar vi det felaktiga eller lägger till den saknade skolan på en gång!


Andra MC-körskolor i närheten av Märsta

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner för MC-körkort i närheten av Märsta, vi listar körskolor från hela Uppland. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.Skriv en kommentar