MC-lektioner hos Upplands Trafikskola AB i Uppsala

MC-körskolan Upplands Trafikskola AB är en körskola i Uppsala som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta ett MC-körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Upplands Trafikskola AB i Uppsala. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Upplands Trafikskola AB har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Upplands Trafikskola AB i Uppsala.

Betyg för Upplands Trafikskola AB

★ ★ ★ ★ ★ 
Betyg 3.3 av 5 baserat på 4 röster

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Upplands Trafikskola AB? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Kontaktuppgifter till Upplands Trafikskola AB

Namn: Upplands Trafikskola AB
Adress: Kungsängsgatan 36 F, 753 22 Uppsala
Telefon: 018-10 10 74
E-post: info [kanelbulle] upplandstrafikskola.com
Hemsida: http://www.upplandstrafikskola.com

Karta till Upplands Trafikskola AB i Uppsala

Äger du Upplands Trafikskola AB?

Är du ägare till Upplands Trafikskola AB och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Upplands Trafikskola AB och vad ni erbjuder för någonting när det gäller MC-körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på MC-korkort.se!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på MC-korkort.se.

Felaktigt/saknas info?

Om någon information på sidan är felaktig eller om det saknas en körskola som erbjuder körlektioner för MC-körkort i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka här så fixar vi det felaktiga eller lägger till den saknade skolan på en gång!


Andra MC-körskolor i närheten av Uppsala

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner för MC-körkort i närheten av Uppsala, vi listar körskolor från hela Uppland. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.Skriv en kommentar