MC-lektioner hos Borlänge Trafikskola i Borlänge

MC-körskolan Borlänge Trafikskola är en körskola i Borlänge som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta ett MC-körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Borlänge Trafikskola i Borlänge. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Borlänge Trafikskola har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Borlänge Trafikskola i Borlänge.

Betyg för Borlänge Trafikskola

★ ★ ★ ★ ★ 
Betyg 3.9 av 5 baserat på 8 röster

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Borlänge Trafikskola? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Kontaktuppgifter till Borlänge Trafikskola

Namn: Borlänge Trafikskola
Adress: Allfarvägen 61 A, 784 42 Borlänge
Telefon: 0243 - 22 88 55
E-post: info [kanelbulle] borlangetrafikskola.se
Hemsida: http://www.borlangetrafikskola.se
Erbjuder intensivkurs: Ja!

Karta till Borlänge Trafikskola i Borlänge

Äger du Borlänge Trafikskola?

Är du ägare till Borlänge Trafikskola och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Borlänge Trafikskola och vad ni erbjuder för någonting när det gäller MC-körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på MC-korkort.se!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på MC-korkort.se.

Felaktigt/saknas info?

Om någon information på sidan är felaktig eller om det saknas en körskola som erbjuder körlektioner för MC-körkort i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka här så fixar vi det felaktiga eller lägger till den saknade skolan på en gång!


Andra MC-körskolor i närheten av Borlänge

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner för MC-körkort i närheten av Borlänge, vi listar körskolor från hela Dalarna. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.Skriv en kommentar