MC-lektioner hos Bergmästarens Trafikskola i Falun

MC-körskolan Bergmästarens Trafikskola är en körskola i Falun som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta ett MC-körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Bergmästarens Trafikskola i Falun. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Bergmästarens Trafikskola har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Bergmästarens Trafikskola i Falun.

Betyg för Bergmästarens Trafikskola

★ ★ ★ ★ ★ 
Betyg 3.3 av 5 baserat på 7 röster

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Bergmästarens Trafikskola? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Kontaktuppgifter till Bergmästarens Trafikskola

Namn: Bergmästarens Trafikskola
Adress: Bergmästaregatan 14, 791 30 Falun
Telefon: 023 - 180 50
E-post: info [kanelbulle] bergmastarenstrafikskola.se
Hemsida: http://www.bergmastarenstrafikskola.se
Erbjuder intensivkurs: Ja!

Karta till Bergmästarens Trafikskola i Falun

Äger du Bergmästarens Trafikskola?

Är du ägare till Bergmästarens Trafikskola och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Bergmästarens Trafikskola och vad ni erbjuder för någonting när det gäller MC-körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på MC-korkort.se!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på MC-korkort.se.

Felaktigt/saknas info?

Om någon information på sidan är felaktig eller om det saknas en körskola som erbjuder körlektioner för MC-körkort i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka här så fixar vi det felaktiga eller lägger till den saknade skolan på en gång!


Andra MC-körskolor i närheten av Falun

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner för MC-körkort i närheten av Falun, vi listar körskolor från hela Dalarna. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.Skriv en kommentar