Innehåller annonslänkar för Körkort.se

MC-körkort hos Malungs Trafikskola i Malung

MC-körskolan Malungs Trafikskola är en körskola i Malung som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta ett MC-körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Malungs Trafikskola i Malung. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Malungs Trafikskola har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Malungs Trafikskola i Malung.

Bästa sättet att lyckas med teoriprovet

Om du är nervös över hur det skall bli med teorin för MC-körkortet, kan vi tipsa om en riktigt bra sajt som guidar dig hela vägen och är ett riktigt bra komplement till körskolans teorilektioner: Körkort.se. Den fungerar lika bra på datorn som på mobilen, och innehåller mängder med teorifrågor som har författats av personer som arbetar med trafikutbildning. Upplägget på sajten är även så att det guidar en från start till mål, och verkligen hjälper en att utvecklas och lyckas med teoriprovet. Tips: rabattkoden SP15 ger 15 % rabatt på Körkort.se (till sajten ).

Kontaktuppgifter till Malungs Trafikskola

Namn: Malungs Trafikskola
Adress: Grönlandsvägen 23, 782 23 Malung
Telefon: 0280-105 25
E-post: malungs.trafikskola [kanelbulle] telia.com
Hemsida: http://www.malungstrafikskola.se

Betyg för Malungs Trafikskola

★ ★ ★ ★ ★ 
Betyg 3 av 5 baserat på 13 röster

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Malungs Trafikskola? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Karta till Malungs Trafikskola i Malung

Äger du Malungs Trafikskola?

Är du ägare till Malungs Trafikskola och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Malungs Trafikskola och vad ni erbjuder för någonting när det gäller MC-körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på MC-korkort.se!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på MC-korkort.se.

Felaktigt/saknas info?

Om någon information på sidan är felaktig eller om det saknas en körskola som erbjuder körlektioner för MC-körkort i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka här så fixar vi det felaktiga eller lägger till den saknade skolan på en gång!


Andra MC-körskolor i närheten av Malung

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner för MC-körkort i närheten av Malung, vi listar körskolor från hela Dalarna. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.Skriv en kommentar