MC-körkort hos Staffans Trafikskola AB i Älvsjö

MC-körskolan Staffans Trafikskola AB är en körskola i Älvsjö som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta ett MC-körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Staffans Trafikskola AB i Älvsjö. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Staffans Trafikskola AB har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Staffans Trafikskola AB i Älvsjö.

Bästa sättet att lyckas med teoriprovet

Om du är nervös över hur det skall bli med teorin för MC-körkortet, kan vi tipsa om en riktigt bra app som guidar dig hela vägen och är ett riktigt bra komplement till körskolans teorilektioner: Körkort.se (tips: rabattkoden SP15 ger 15% rabatt!). Den fungerar lika bra på datorn som på mobilen, och innehåller mängder med teorifrågor som har författats av personer som arbetar med trafikutbildning. Upplägget i appen är även som så att det guidar en från start till mål, och verkligen hjälper en att utvecklas och lyckas med teoriprovet.

Kontaktuppgifter till Staffans Trafikskola AB

Namn: Staffans Trafikskola AB
Adress: Långbrodalsvägen 8, 125 34 Älvsjö
Telefon: 08-99 34 44
E-post: info [kanelbulle] staffanstrafikskola.se
Hemsida: http://www.staffanstrafikskola.se

Betyg för Staffans Trafikskola AB

★ ★ ★ ★ ★ 

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Staffans Trafikskola AB? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Karta till Staffans Trafikskola AB i Älvsjö

Äger du Staffans Trafikskola AB?

Är du ägare till Staffans Trafikskola AB och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Staffans Trafikskola AB och vad ni erbjuder för någonting när det gäller MC-körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på MC-korkort.se!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på MC-korkort.se.

Felaktigt/saknas info?

Om någon information på sidan är felaktig eller om det saknas en körskola som erbjuder körlektioner för MC-körkort i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka här så fixar vi det felaktiga eller lägger till den saknade skolan på en gång!


Andra MC-körskolor i närheten av Älvsjö

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner för MC-körkort i närheten av Älvsjö, vi listar körskolor från hela Stockholm. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.Skriv en kommentar