MC-lektioner hos City Trafikskola i Sundbyberg

MC-körskolan City Trafikskola är en körskola i Sundbyberg som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta ett MC-körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till City Trafikskola i Sundbyberg. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till City Trafikskola har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av City Trafikskola i Sundbyberg.

Erbjuder 5 dagars intensivkurs för MC.

Betyg för City Trafikskola

★ ★ ★ ★ ★ 
Betyg 3.3 av 5 baserat på 3 röster

Har du besökt eller tagit körlektioner hos City Trafikskola? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Kontaktuppgifter till City Trafikskola

Namn: City Trafikskola
Adress: Fredsgatan 8, 172 33 Sundbyberg
Telefon: 08-29 90 90
E-post: info [kanelbulle] trafikcity.se
Hemsida: http://www.trafikcity.se
Erbjuder intensivkurs: Ja!

Karta till City Trafikskola i Sundbyberg

Äger du City Trafikskola?

Är du ägare till City Trafikskola och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om City Trafikskola och vad ni erbjuder för någonting när det gäller MC-körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på MC-korkort.se!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på MC-korkort.se.

Felaktigt/saknas info?

Om någon information på sidan är felaktig eller om det saknas en körskola som erbjuder körlektioner för MC-körkort i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka här så fixar vi det felaktiga eller lägger till den saknade skolan på en gång!


Andra MC-körskolor i närheten av Sundbyberg

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner för MC-körkort i närheten av Sundbyberg, vi listar körskolor från hela Stockholm. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.Skriv en kommentar