Innehåller annonslänkar för Körkort.se

MC-körkort hos Farsta Trafikskola i Farsta

MC-körskolan Farsta Trafikskola är en körskola i Farsta som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta ett MC-körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Farsta Trafikskola i Farsta. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Farsta Trafikskola har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Farsta Trafikskola i Farsta.

Bästa sättet att lyckas med teoriprovet

Om du är nervös över hur det skall bli med teorin för MC-körkortet, kan vi tipsa om en riktigt bra sajt som guidar dig hela vägen och är ett riktigt bra komplement till körskolans teorilektioner: Körkort.se. Den fungerar lika bra på datorn som på mobilen, och innehåller mängder med teorifrågor som har författats av personer som arbetar med trafikutbildning. Upplägget på sajten är även så att det guidar en från start till mål, och verkligen hjälper en att utvecklas och lyckas med teoriprovet. Tips: rabattkoden SP15 ger 15 % rabatt på Körkort.se (till sajten ).

Kontaktuppgifter till Farsta Trafikskola

Namn: Farsta Trafikskola
Adress: Larsbodavägen 53, 123 41 Farsta
Telefon: 08-94 99 00
E-post: info [kanelbulle] farstatrafikskola.com
Hemsida: http://www.farstatrafikskola.com

Betyg för Farsta Trafikskola

★ ★ ★ ★ ★ 
Betyg 2.8 av 5 baserat på 5 röster

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Farsta Trafikskola? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Karta till Farsta Trafikskola i Farsta

Äger du Farsta Trafikskola?

Är du ägare till Farsta Trafikskola och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Farsta Trafikskola och vad ni erbjuder för någonting när det gäller MC-körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på MC-korkort.se!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på MC-korkort.se.

Felaktigt/saknas info?

Om någon information på sidan är felaktig eller om det saknas en körskola som erbjuder körlektioner för MC-körkort i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka här så fixar vi det felaktiga eller lägger till den saknade skolan på en gång!


Andra MC-körskolor i närheten av Farsta

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner för MC-körkort i närheten av Farsta, vi listar körskolor från hela Stockholm. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.Skriv en kommentar