MC-lektioner hos Centrala Trafikskolan i Umeå i Umeå

MC-körskolan Centrala Trafikskolan i Umeå är en körskola i Umeå som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta ett MC-körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Centrala Trafikskolan i Umeå i Umeå. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Centrala Trafikskolan i Umeå har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Centrala Trafikskolan i Umeå i Umeå.

Betyg för Centrala Trafikskolan i Umeå

★ ★ ★ ★ ★ 
Betyg 2.5 av 5 baserat på 4 röster

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Centrala Trafikskolan i Umeå? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Kontaktuppgifter till Centrala Trafikskolan i Umeå

Namn: Centrala Trafikskolan i Umeå
Adress: Västra Esplanaden 19, 903 25 Umeå
Telefon: 090-77 25 88
E-post: info [kanelbulle] centralatrafikskolan.se
Hemsida: http://www.centralatrafikskolan.se

Karta till Centrala Trafikskolan i Umeå i Umeå

Äger du Centrala Trafikskolan i Umeå?

Är du ägare till Centrala Trafikskolan i Umeå och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Centrala Trafikskolan i Umeå och vad ni erbjuder för någonting när det gäller MC-körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på MC-korkort.se!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på MC-korkort.se.

Felaktigt/saknas info?

Om någon information på sidan är felaktig eller om det saknas en körskola som erbjuder körlektioner för MC-körkort i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka här så fixar vi det felaktiga eller lägger till den saknade skolan på en gång!


Andra MC-körskolor i närheten av Umeå

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner för MC-körkort i närheten av Umeå, vi listar körskolor från hela Västerbotten. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.Skriv en kommentar