MC-lektioner hos Vilhelmina Trafikskola AB i Vilhelmina

MC-körskolan Vilhelmina Trafikskola AB är en körskola i Vilhelmina som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta ett MC-körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Vilhelmina Trafikskola AB i Vilhelmina. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Vilhelmina Trafikskola AB har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Vilhelmina Trafikskola AB i Vilhelmina.

Betyg för Vilhelmina Trafikskola AB

★ ★ ★ ★ ★ 
Betyg 3.3 av 5 baserat på 9 röster

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Vilhelmina Trafikskola AB? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Kontaktuppgifter till Vilhelmina Trafikskola AB

Namn: Vilhelmina Trafikskola AB
Adress: Storgatan 22, 912 33 Vilhelmina
Telefon: 0940-103 03
E-post: trafikskolan [kanelbulle] vilhelmina.ac
Hemsida: http://15011.str.se

Karta till Vilhelmina Trafikskola AB i Vilhelmina

Äger du Vilhelmina Trafikskola AB?

Är du ägare till Vilhelmina Trafikskola AB och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Vilhelmina Trafikskola AB och vad ni erbjuder för någonting när det gäller MC-körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på MC-korkort.se!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på MC-korkort.se.

Felaktigt/saknas info?

Om någon information på sidan är felaktig eller om det saknas en körskola som erbjuder körlektioner för MC-körkort i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka här så fixar vi det felaktiga eller lägger till den saknade skolan på en gång!


Andra MC-körskolor i närheten av Vilhelmina

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner för MC-körkort i närheten av Vilhelmina, vi listar körskolor från hela Västerbotten. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.Skriv en kommentar