MC-lektioner hos Nya Umeå-Vännäs Trafikskola i Umeå

MC-körskolan Nya Umeå-Vännäs Trafikskola är en körskola i Umeå som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta ett MC-körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Nya Umeå-Vännäs Trafikskola i Umeå. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Nya Umeå-Vännäs Trafikskola har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Nya Umeå-Vännäs Trafikskola i Umeå.

Betyg för Nya Umeå-Vännäs Trafikskola

★ ★ ★ ★ ★ 
Betyg 3.3 av 5 baserat på 4 röster

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Nya Umeå-Vännäs Trafikskola? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Kontaktuppgifter till Nya Umeå-Vännäs Trafikskola

Namn: Nya Umeå-Vännäs Trafikskola
Adress: Västra Kyrkogatan 8 A, 903 29 Umeå
Telefon: 090-13 35 53
E-post: info [kanelbulle] umeavannas-trafikskola.se
Hemsida: http://www.umeavannas-trafikskola.se

Karta till Nya Umeå-Vännäs Trafikskola i Umeå

Äger du Nya Umeå-Vännäs Trafikskola?

Är du ägare till Nya Umeå-Vännäs Trafikskola och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Nya Umeå-Vännäs Trafikskola och vad ni erbjuder för någonting när det gäller MC-körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på MC-korkort.se!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på MC-korkort.se.

Felaktigt/saknas info?

Om någon information på sidan är felaktig eller om det saknas en körskola som erbjuder körlektioner för MC-körkort i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka här så fixar vi det felaktiga eller lägger till den saknade skolan på en gång!


Andra MC-körskolor i närheten av Umeå

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner för MC-körkort i närheten av Umeå, vi listar körskolor från hela Västerbotten. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.Skriv en kommentar