MC-lektioner hos Berglunds Trafikskola AB i Kalmar

MC-körskolan Berglunds Trafikskola AB är en körskola i Kalmar som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta ett MC-körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Berglunds Trafikskola AB i Kalmar. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Berglunds Trafikskola AB har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Berglunds Trafikskola AB i Kalmar.

Betyg för Berglunds Trafikskola AB

★ ★ ★ ★ ★ 

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Berglunds Trafikskola AB? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Kontaktuppgifter till Berglunds Trafikskola AB

Namn: Berglunds Trafikskola AB
Adress: Södra Vallgatan 9, 392 31 Kalmar
Telefon: 0480-120 90
E-post: ingen e-post registrerad i vår databas
Hemsida: http://www.berglundstrafikskola.se

Karta till Berglunds Trafikskola AB i Kalmar

Äger du Berglunds Trafikskola AB?

Är du ägare till Berglunds Trafikskola AB och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Berglunds Trafikskola AB och vad ni erbjuder för någonting när det gäller MC-körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på MC-korkort.se!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på MC-korkort.se.

Felaktigt/saknas info?

Om någon information på sidan är felaktig eller om det saknas en körskola som erbjuder körlektioner för MC-körkort i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka här så fixar vi det felaktiga eller lägger till den saknade skolan på en gång!


Andra MC-körskolor i närheten av Kalmar

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner för MC-körkort i närheten av Kalmar, vi listar körskolor från hela Östergötland. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.Skriv en kommentar