MC-lektioner hos Åbergs Trafikskola Eftr. AB i Kisa

MC-körskolan Åbergs Trafikskola Eftr. AB är en körskola i Kisa som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta ett MC-körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Åbergs Trafikskola Eftr. AB i Kisa. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Åbergs Trafikskola Eftr. AB har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Åbergs Trafikskola Eftr. AB i Kisa.

Betyg för Åbergs Trafikskola Eftr. AB

★ ★ ★ ★ ★ 
Betyg 2.2 av 5 baserat på 5 röster

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Åbergs Trafikskola Eftr. AB? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Kontaktuppgifter till Åbergs Trafikskola Eftr. AB

Namn: Åbergs Trafikskola Eftr. AB
Adress: Vimmerbyvägen 2, 590 38 Kisa
Telefon: 0494-715 40
E-post: ingen e-post registrerad i vår databas
Hemsida: ingen hemsida registrerad i vår databas

Karta till Åbergs Trafikskola Eftr. AB i Kisa

Äger du Åbergs Trafikskola Eftr. AB?

Är du ägare till Åbergs Trafikskola Eftr. AB och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Åbergs Trafikskola Eftr. AB och vad ni erbjuder för någonting när det gäller MC-körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på MC-korkort.se!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på MC-korkort.se.

Felaktigt/saknas info?

Om någon information på sidan är felaktig eller om det saknas en körskola som erbjuder körlektioner för MC-körkort i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka här så fixar vi det felaktiga eller lägger till den saknade skolan på en gång!


Andra MC-körskolor i närheten av Kisa

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner för MC-körkort i närheten av Kisa, vi listar körskolor från hela Östergötland. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.Skriv en kommentar