MC-lektioner hos Fransson & Israelsson Trafikskola AB i Linköping

MC-körskolan Fransson & Israelsson Trafikskola AB är en körskola i Linköping som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta ett MC-körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Fransson & Israelsson Trafikskola AB i Linköping. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Fransson & Israelsson Trafikskola AB har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Fransson & Israelsson Trafikskola AB i Linköping.

Betyg för Fransson & Israelsson Trafikskola AB

★ ★ ★ ★ ★ 
Betyg 4.5 av 5 baserat på 2 röster

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Fransson & Israelsson Trafikskola AB? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Kontaktuppgifter till Fransson & Israelsson Trafikskola AB

Namn: Fransson & Israelsson Trafikskola AB
Adress: Apotekareg. 3, 582 27 Linköping
Telefon: 013 - 12 35 84
E-post: franssonisraelson.trafikskola [kanelbulle] str.se
Hemsida: http://www.franssonisraelsontrafikskola.se

Karta till Fransson & Israelsson Trafikskola AB i Linköping

Äger du Fransson & Israelsson Trafikskola AB?

Är du ägare till Fransson & Israelsson Trafikskola AB och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Fransson & Israelsson Trafikskola AB och vad ni erbjuder för någonting när det gäller MC-körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på MC-korkort.se!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på MC-korkort.se.

Felaktigt/saknas info?

Om någon information på sidan är felaktig eller om det saknas en körskola som erbjuder körlektioner för MC-körkort i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka här så fixar vi det felaktiga eller lägger till den saknade skolan på en gång!


Andra MC-körskolor i närheten av Linköping

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner för MC-körkort i närheten av Linköping, vi listar körskolor från hela Östergötland. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.

Kommentarer


#1   Hassan Haji   2013-08-21 05:53  
Den absolut bästa körskolan, inget snack om saken! Otroligt trevlig personal som lär ut på ett fantastiskt sätt, speciellt Richard.
Tack Richard för hjälpen att få körkort.

Skriv en kommentar