MC-lektioner hos Ingelas för Körkort i Linköping

MC-körskolan Ingelas för Körkort är en körskola i Linköping som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta ett MC-körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Ingelas för Körkort i Linköping. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Ingelas för Körkort har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Ingelas för Körkort i Linköping.

Betyg för Ingelas för Körkort

★ ★ ★ ★ ★ 
Betyg 4 av 5 baserat på 1 röster

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Ingelas för Körkort? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Kontaktuppgifter till Ingelas för Körkort

Namn: Ingelas för Körkort
Adress: Berzeliigatan 4, 582 18 Linköping
Telefon: 013 - 31 11 90
E-post: INFO [kanelbulle] INGELAS.SE
Hemsida: http://www.ingelas.se

Karta till Ingelas för Körkort i Linköping

Äger du Ingelas för Körkort?

Är du ägare till Ingelas för Körkort och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Ingelas för Körkort och vad ni erbjuder för någonting när det gäller MC-körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på MC-korkort.se!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på MC-korkort.se.

Felaktigt/saknas info?

Om någon information på sidan är felaktig eller om det saknas en körskola som erbjuder körlektioner för MC-körkort i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka här så fixar vi det felaktiga eller lägger till den saknade skolan på en gång!


Andra MC-körskolor i närheten av Linköping

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner för MC-körkort i närheten av Linköping, vi listar körskolor från hela Östergötland. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.

Kommentarer


#1   Hassan Haji   2013-08-21 05:53  
Den absolut bästa körskolan, inget snack om saken! Otroligt trevlig personal som lär ut på ett fantastiskt sätt, speciellt Richard.
Tack Richard för hjälpen att få körkort.

Skriv en kommentar