Innehåller annonslänkar för Körkort.se

MC-körkort hos Körkortsteamet Trafikskola AB i Borås

MC-körskolan Körkortsteamet Trafikskola AB  är en körskola i Borås som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta ett MC-körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Körkortsteamet Trafikskola AB i Borås. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Körkortsteamet Trafikskola AB har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Körkortsteamet Trafikskola AB i Borås.

Bästa sättet att lyckas med teoriprovet

Om du är nervös över hur det skall bli med teorin för MC-körkortet, kan vi tipsa om en riktigt bra app som kan hjälpa dig med detta. Den fungerar lika bra på datorn som på mobilen, och innehåller mängder med teorifrågor som har författats av personer som arbetar med trafikutbildning. Upplägget på sajten är även så att det guidar en från start till mål, och verkligen hjälper en att utvecklas och lyckas med teoriprovet. Tips: rabattkoden SP15 ger 15 % rabatt på Körkort.se (länk ).

Vi kan även tipsa om en riktigt bra teoribok som är en bra guide längs vägen och ett riktigt bra komplement till körskolans teorilektioner: MC-boken.

Kontaktuppgifter till Körkortsteamet Trafikskola AB

Namn: Körkortsteamet Trafikskola AB
Adress: Arlag. 6, 503 36 Borås
Telefon: 033-12 21 00
E-post: info [kanelbulle] korkortsteamet.se
Hemsida: http://www.korkortsteamet.se

Betyg för Körkortsteamet Trafikskola AB

★ ★ ★ ★ ★ 
Betyg 3.2 av 5 baserat på 6 röster

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Körkortsteamet Trafikskola AB ? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Karta till Körkortsteamet Trafikskola AB i Borås

Äger du Körkortsteamet Trafikskola AB ?

Är du ägare till Körkortsteamet Trafikskola AB och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Körkortsteamet Trafikskola AB och vad ni erbjuder för någonting när det gäller MC-körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på MC-korkort.se!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på MC-korkort.se.

Felaktigt/saknas info?

Om någon information på sidan är felaktig eller om det saknas en körskola som erbjuder körlektioner för MC-körkort i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka här så fixar vi det felaktiga eller lägger till den saknade skolan på en gång!


Andra MC-körskolor i närheten av Borås

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner för MC-körkort i närheten av Borås, vi listar körskolor från hela Västergötland. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.