MC-lektioner hos Kinna Trafikskola i Kinna

MC-körskolan Kinna Trafikskola är en körskola i Kinna som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta ett MC-körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Kinna Trafikskola i Kinna. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Kinna Trafikskola har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Kinna Trafikskola i Kinna.

Betyg för Kinna Trafikskola

★ ★ ★ ★ ★ 
Betyg 4 av 5 baserat på 1 röster

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Kinna Trafikskola? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Kontaktuppgifter till Kinna Trafikskola

Namn: Kinna Trafikskola
Adress: Prästgatan 9, 511 54 Kinna
Telefon: 0320 - 129 95
E-post: kinnatrafik [kanelbulle] telia.com
Hemsida: http://www.kinnatrafikskola.se

Karta till Kinna Trafikskola i Kinna

Äger du Kinna Trafikskola?

Är du ägare till Kinna Trafikskola och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Kinna Trafikskola och vad ni erbjuder för någonting när det gäller MC-körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på MC-korkort.se!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på MC-korkort.se.

Felaktigt/saknas info?

Om någon information på sidan är felaktig eller om det saknas en körskola som erbjuder körlektioner för MC-körkort i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka här så fixar vi det felaktiga eller lägger till den saknade skolan på en gång!


Andra MC-körskolor i närheten av Kinna

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner för MC-körkort i närheten av Kinna, vi listar körskolor från hela Västergötland. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.Skriv en kommentar