MC-körkort hos Sten-Inges Trafikskola i Lidköping

MC-körskolan Sten-Inges Trafikskola är en körskola i Lidköping som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta ett MC-körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Sten-Inges Trafikskola i Lidköping. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Sten-Inges Trafikskola har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Sten-Inges Trafikskola i Lidköping.

Bästa sättet att lyckas med teoriprovet

Om du är nervös över hur det skall bli med teorin för MC-körkortet, kan vi tipsa om en riktigt bra app som guidar dig hela vägen och är ett riktigt bra komplement till körskolans teorilektioner: Körkort.se (tips: rabattkoden SP15 ger 15% rabatt!). Den fungerar lika bra på datorn som på mobilen, och innehåller mängder med teorifrågor som har författats av personer som arbetar med trafikutbildning. Upplägget i appen är även som så att det guidar en från start till mål, och verkligen hjälper en att utvecklas och lyckas med teoriprovet.

Kontaktuppgifter till Sten-Inges Trafikskola

Namn: Sten-Inges Trafikskola
Adress: Stenportsg. 12, 531 30 Lidköping
Telefon: 0510-220 02
E-post: ingen e-post registrerad i vår databas
Hemsida: http://steningestrafikskola.se

Betyg för Sten-Inges Trafikskola

★ ★ ★ ★ ★ 
Betyg 3.2 av 5 baserat på 6 röster

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Sten-Inges Trafikskola? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Karta till Sten-Inges Trafikskola i Lidköping

Äger du Sten-Inges Trafikskola?

Är du ägare till Sten-Inges Trafikskola och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Sten-Inges Trafikskola och vad ni erbjuder för någonting när det gäller MC-körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på MC-korkort.se!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på MC-korkort.se.

Felaktigt/saknas info?

Om någon information på sidan är felaktig eller om det saknas en körskola som erbjuder körlektioner för MC-körkort i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka här så fixar vi det felaktiga eller lägger till den saknade skolan på en gång!


Andra MC-körskolor i närheten av Lidköping

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner för MC-körkort i närheten av Lidköping, vi listar körskolor från hela Västergötland. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.Skriv en kommentar