MC-lektioner hos Bruhns Trafikskola AB i Västra Frölunda

MC-körskolan Bruhns Trafikskola AB är en körskola i Västra Frölunda som kan hjälpa dig med körlektioner och förberedelser för att ta ett MC-körkort. Här nedan hittar du utförliga kontaktuppgifter samt en karta så att du enkelt kan hitta till Bruhns Trafikskola AB i Västra Frölunda. Du kan även se vilket betyg tidigare elever till Bruhns Trafikskola AB har gett skolan, lämna gärna ett eget betyg om även du har varit i kontakt med skolan. Längst ner här på sidan finns även möjlighet att antingen läsa andras recensioner av körskolan eller lämna din egen recension av Bruhns Trafikskola AB i Västra Frölunda.

Betyg för Bruhns Trafikskola AB

★ ★ ★ ★ ★ 
Betyg 3 av 5 baserat på 5 röster

Har du besökt eller tagit körlektioner hos Bruhns Trafikskola AB? Vad tyckte du? Lämna ett betyg här ovan!

Kontaktuppgifter till Bruhns Trafikskola AB

Namn: Bruhns Trafikskola AB
Adress: Grevegårdsv. 234, 421 61 Västra Frölunda
Telefon: 031-45 30 76
E-post: ingen e-post registrerad i vår databas
Hemsida: http://www.str.se/1308

Karta till Bruhns Trafikskola AB i Västra Frölunda

Äger du Bruhns Trafikskola AB?

Är du ägare till Bruhns Trafikskola AB och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om Bruhns Trafikskola AB och vad ni erbjuder för någonting när det gäller MC-körkort, samt kan vi även lägga till en bild i högermarginalen som ni väljer ut helt själva. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på MC-korkort.se!

Kontakta oss genom att klicka här så återkommer vi med info om hur ni kan uppdatera eller lägga till information till er listning här på MC-korkort.se.

Felaktigt/saknas info?

Om någon information på sidan är felaktig eller om det saknas en körskola som erbjuder körlektioner för MC-körkort i vårt register, kan ni enkelt kontakta oss genom att klicka här så fixar vi det felaktiga eller lägger till den saknade skolan på en gång!


Andra MC-körskolor i närheten av Västra Frölunda

Här nedan hittar du en lista över andra körskolor som erbjuder körlektioner för MC-körkort i närheten av Västra Frölunda, vi listar körskolor från hela Västergötland. Klicka dig enkelt vidare för att läsa mer om de enskilda skolorna.Skriv en kommentar